Over ons

Wij verwelkomen u graag in onze luxe Bed and Breakfast in het prachtige Holthone! Nadat we ons melkveebedrijf in Drenthe hebben verkocht zijn we in juni 2020 gestart met de bouw van onze woning met Bed & Breakfast. Vanaf medio mei 2021 mogen wij genieten van onze prachtige woning en de mooie omgeving en dit willen wij graag met u delen.

De woning is voorzien van alle gemakken en is energie-neutraal. De verwarming wordt verzorgd door een aardwarmtepomp en de 48 zonnepanelen zorgen voor onze stroom. Opladen van uw auto of fiets is uiteraard ook mogelijk. We hebben de Bed & Breakfast met veel zorg en liefde ingericht en willen graag dat onze gasten zich er thuis voelen en tot rust kunnen komen. Geniet van de ruimte en het uitzicht op het terras of in de tuin onder het genot van een drankje. 

Uiteraard mogen we de dieren niet vergeten. Na jaren tussen de koeien te hebben gewerkt mochten een paar koeien niet ontbreken. De twee herefords koeien ‘Bep’ en ‘Toos’ en de paarden grazen lekker in de wei en komen graag even een aai over de bol halen. 

Wij verwelkomen u graag in onze B&B!

Met vriendelijke groet,
Bert & Richard

Komt u overnachten?

Bent u enthousiast geworden en wilt u op de Scheersehoeve komen overnachten. Wij heten u van harte welkom!