De omgeving

In de directe omgeving van onze bed & breakfast is genoeg te ontdekken. Stap op de fiets of neem de benenwagen en ontdek de prachtige omgeving. Of breng een bezoek aan Coevorden, Gramsbergen of Hardenberg. Graag geven wij wat suggesties. 

Wandelen

Vanaf het erf van onze B&B zijn er diverse wandelroutes die lopen over het Landgoed De Groote Scheere.  Zo is er ‘het Verhalenpad’ dat bestaat uit een route van 5 of 7 kilometer. Tijdens de wandeling leer je veel over de historie, de natuur en cultuur van het landgoed. Langs de route staan informatieborden met mooie en interessante verhalen uit de geschiedenis van het landgoed. 

De etappe Coevorden-Hardenberg van het bekende Pieterpad loopt op zo’n 2 km van onze B&B . Eventueel kunnen wij u brengen of halen vanaf een afgesproken punt. 

 

Fietsen

Onze B&B is een uitstekende uitvalsbasis voor leuke fietsroutes. Zo loopt de route van Happen en Trappen over het landgoed waarbij pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve het hoofdgerecht serveert.

De route ‘fietsen door Coevorden en omgeving’ van route.nl start ook bij De Ganzenhoeve, net zoals de fietsroute vanuit Coevorden naar Salland. Stippelt u de route graag uit middels knooppunten? Onze B&B is gelegen aan de route en vlakbij knooppunt 84.

Opladen van elektrische fietsen is uiteraard mogelijk en er is een aparte afsluitbare fietsenstalling aanwezig.

In overleg is het ook mogelijk om uw tassen door te brengen naar uw volgende overnachtingslocatie.

Eten & Drinken

Voor een hapje  verwijzen wij u graag door naar onze buren op het landgoed: Pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve. Vanaf ons erf loopt een wandelpad door het bos naar de pannenkoekenboerderij. Naast de verrukkelijkste pannenkoeken serveren zij ook andere gerechten. Ook voor een hapje en een drankje kan u hier terecht. 

Komt u bij ons overnachten en u wilt bij de buren eten? Laat het ons weten en wij reserveren graag een plekje. 

 

Uit eten

Komt u overnachten?

Bent u enthousiast geworden en wilt u op de Scheersehoeve komen overnachten. Wij heten u van harte welkom!